АГРЕГАТИ И ПУМПИ

Комплетирање на агрегати за сите потреби:

машини

преси

возила

градежни машини

Агрегатите се со пумпи и хидраулична инсталација за стандарден притисок до 160 bari и за поголеми притисоци 250, 400 или 600 бари.

Агрегат за хидрауличен бонсек

Хидрауличен агрегат

Крилна пумпа

Крилна пумпа 15 л.

Крилна пумпа 20 л.

Пробница

Пумпа Линд

Пумпа

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија