ХИДРАУЛИЧНИ ЦИЛИНДРИ

Cите видови, облици и должини за:

преси

камиони

градежни и рударски машини

индустриски објекти

специјални машини

Изработуваме стандардни и специјални цилиндри по цртеж или по мостра.

Цилиндрите се изработуваат по највисоки светски стандарди со хонована цевка, тврдо хромирана клипница и заптивки само од најреномирани фирми.

Произведуваме цилиндри за Македонија и за земјите од Европска Унија.

φ100, φ50 x 400

φ100, φ55 x 160

φ100, φ70 x 3400

φ100, φ60 x 2000

φ150, φ100 x 1500

φ3 1/4, φ2 x 12

φ3 1/4, φ2 x 48

φ180, φ150 x 150

φ8, φ4 x 35

φ60, φ35 x 2000

Хидрауличен цилиндар

Хидрауличен цилиндар

Хидрауличен цилиндар

Хидрауличен цилиндар

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија