ХИДРАУЛИЧНИ ДИГАЛКИ

Сите видови, облици и носивост и тоа:

специјални дигалки со многу мали габарити а голема носивост

дигалки со рачна пумпа и цилиндер

каналски

крокодилки

конзолни

дигалки за камионски кабини

дигалки за камионски кабини

Цилиндар за 600 бари

Цилиндар за дигалки 30, 50, 100T

Дигалка 10T комплет

Дигалки со рачни пумпи

ХД 15, ХД 20

ХД 100 комплет

Хидраулична рачна пумпа

Каналска дигалка

Каналска дигалка

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија