ОСТАНАТО

Сите видови машинска обработка:

стругање

глодање

глодање

заварување (сите видови)

браварска работа

Изработка на специјални делови, склопови по цртеж или мостра.

Арматура за вода

Вилушка

Контејнер

Монтажа и заварување

Ограда

Пумпа за цементно млеко

Специјални завртки

Т-арматура за вода

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија