ОВЛАСТЕН ДИСТРИБУТЕР

Ве известуваме дека од неодамна Хипа-Пи е претставник за Македонија на TSURUMI - Јапонија најголема фабрика за пумпи во светот со годишно производство од над 1 000 000 пумпи во над 250 модели и тоа:

Муљни пумпи

Пумпи за песок

Пумпи за отпадни води - фекалии

Пумпи за бентонит

Со:

потисна висина до 170м

проток (волумен) 12 м3/мин

снага 0,4 - 110 kw

Ќе ни биде чест и задоволство да Ви понудиме пумпа од програмата на TSURUMI. За повеќе информации посетете ја веб страната http://tsurumi-europe.com или контактирајте не лично.

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија