ПНЕВМТАСКИ ЦИЛИНДРИ

Cите видови, облици и должини за:

преси

камиони

градежни и рударски машини

индустриски објекти

специјални машини

Изработуваме стандардни и специјални цилиндри по цртеж или по мостра.

Цилиндрите се изработуваат по највисоки светски стандарди со хонована цевка тврдо хромирана клипница и заптивки само од најреномирани фирми.

Произведуваме цилиндри за Македонија и за земјите од Европска Унија.

Тристоп цилиндер 1

Тристоп цилиндер 2

φ6 x φ6

φ8 x φ2

φ10 x φ6

φ10 x φ6

φ16 x φ16

φ16 x φ16

φ625 x φ2

φ25 x φ300

φ8 x φ200

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија