ВЕНТИЛИ

Испорака и сервисирање на сите видови вентили, електромагнетни и рачни:

распоредници

вентили

кочиони вентили

Блок вентил

Електромагнетен вентил 4/2

Електромагнетен вентил 4/3

Електромагнетен вентил индиректно управуван

Хидрауличен распоредник

Хидрауличен распоредник

Хидраулички управуван неповратен вентил

Неповратен вентил

Кочиони вентили

За нас

Ви нудиме соработка во областа на хидраулика, пневматика и автоматика.

Social Links

Адреса

Сава Ковачевич. бр.47, зграда 5
1000, Скопје
Република Македонија